Elämykselliset tapahtumat

- Käytännöllisellä otteella

Tapahtumat – modernin ihmisen pakopaikka arjesta. Tuo ihana viihteen muoto, joka tarjoilee inspiraatiota, kokemuksia ja yhteisöllisyyttä kaiken ikäiselle kansalle.

Tapahtumatuotanto ja tapahtumien elämyksellisyys ovat aina kiehtoneet minua ja olen päässyt toteuttamaan hyvin erikokoisia projekteja.  Pienimmät järjestämistäni tapahtumista ovat olleet muutaman tunnin mittaisia päiväkokoontumisia ja suurimmat ovat olleet monivuotisia kiertuetyyppisiä projekteja. Siihen väliin mahtuukin sitten kaikkea keikkailloista yksityisiin hemmottelupäiviin.

Tapahtumien järjestämisessä on mielestäni kaikkein tärkeintä se, millaisen kokemuksen tapahtuman osallistuja siitä saa. Tähän vaikuttavat varsinaisen ohjelman lisäksi tapahtuman ilmapiiri, käytännön järjestelyt, viestintä ja markkinointi.

Events

Tässä on esimerkinomaisesti muutamia Facebook-kansikuvia tapahtumista, joiden järjestämisessä olen ollut mukana. Kaikki esillä olevat kuvat ovan myös omaa design toteutustani.

Jos tahdot tietää lisää taustastani tapahtumatuotannon parissa, suosittelen perehtymään omaan esittelyyni. Voit myös kysyä asiasta viestillä.

Eiköhän laiteta tapahtuma vireille!

Otan mielelläni järjestääkseni erikokoisia tapahtumia tai hyppään apukäsiksi jo olemassa olevaan projektiryhmään.

Laitahan viestiä ja kerro muutamalla sanalla millainen tapahtuma on suunnitteilla. Palaan sinulle asiaan, niin voimme yhdessä keskustella minun osuudestani.

Voit lähetää minulle viestin sähköpostilla tai oheisen yhteydenottolomakkeen kautta.