Kun haluat vaikuttaa ja vakuuttaa

Tarvitset visuaaliset ja käytännölliset markkinointimateriaalit.

Anna minun luoda brändillesi sopiva visuaalinen ilme.

Luon yrityksellesi nettisivut, värimaailmat ja visuaalisen ilmeen, jotka viestivät yrityksesi sanomaa asiakkaillesi ja helpottavat myyntiä.

Alla näet työnäyteitäni ja osaamisalani.

Jätä minulle yhteydenottopyyntö,
keskustellaan yhdessä tarpeistasi.

Jätä minulle yhteydenotto pyyntö, keskustellaan yhdessä tarpeistasi.

Nettisivut

Maailma digitalisoituu ja palveluiden sekä tuotteiden etsiminen netistä on suurimmalle osalle kuluttajista arkinen tapa. On siis sanomattakin selvää, että yrityksesi tulee löytyä netistä. Kysymyksiksi jää: Kuinka tulla löydetyksi ja kuinka sitouttaa asiakas ostamaan?

Luon visuaalisesti miellyttäviä nettisivuja, jolla asiakas ei eksy. Huolehdin myös hakukoneoptimoinnit kuntoon ja halutessasi asennan Google Analyticsin kävijäseurantaa helpottamaan.

Teen sivuja yleensä WordPress -julkaisualustalla, mutta minulla on kokemusta myös Weeblyn käsittelystä. Pidän mielelläni huolta sivuista julkaisun jälkeen ja siksi tarjoan myös sivujen ylläpito- ja päivitysmahdollisuutta.

Jos haluat vilkaista kätteni jälkeä tarkemmin, suosittelen vierailemaan näillä sivustoilla:

Nämä sivut on tehty yhteistyössä Tarinantakojan kanssa. Suosittelen tutustumaan hänenkin palveluihinsa, sillä vaikuttavat sivut tarvitsevat  vakuuttavan sisällön.

Julisteet, Esitteet ja bannerit

Printtimainonnalle on paikkansa. Kauniisti toteutettu mainos saa aina ohikulkijan hidastamaan askeltaan, ilmoitustaulua koristava tapahtumajuliste saa katsojan tarkistamaan kalenteriaan ja kiehtova käyntikortti jättää fyysisen muistijäljen tapaamisesta.

Suunnittelen yrityksellesi materiaalit, jotka miellyttävät katsojan silmää ja kertovat yrityksesi tarjonnasta. Perinteisten prittien lisäksi toteutan web-materiaaleja, kuten Facebook-sivujen ja tapahtumien kansikuvia, digitaalisia julisteita sekä Instagram ja Facebook mainoksia.

Brändäys paketti

Yhtenäinen viestintä auttaa luomaan vahvemman mielikuvan brändistä. Voin luoda yrityksellesi visuaalisen linjauksen, jonka avulla viestintä on helppo saada yhtenäiseksi ja tukemaan niitä mielikuvia, joita haluat asiakkaillesi välittää.

Onko yrityksesi luoma mielikuva rauhallinen ja luotettava vai räväkkä ja erottuva? Kaikki lähtee liikkeelle brändin väreistä ja fonteista. Niiden ympärille rakennetaan nettisivut ja kaikki se materiaali, jota lähetät omalle asiakkaallesi.

Esimerkki: Rocking Alternative Dare ry on vaihtoehtokulttuuriyhdistys, jonka viestinnästä haluttiin tehdä erottuvaa. Visuaalinen maailma sai inspiraatiota radioktiivisuudesta ja tähdistä, koska lyhenne ja yhdistyksen jäseninä olevat taiteilijat ovat energiaa hehkuvia tähtiä. Olen tehnyt yhdistykselle logon, kotisivut, esitteitä, kokouskutsuja sekä some-materiaalia.

Miten sinun yrityksesi viestii? Tukevatko materiaalisi yrityksesi sanomaa? Jos näissä olisi parantamisen varaa, jätä minulle yhteydenottopyyntö. Suunnitellaan yhdessä miten saat viestisi visuaalisesti miellyttävässä muodossa asiakkaillesi.

Email

  • sini@mollaladonna.com

Facebook

Instagram

Ota Yhteyttä