Kansainvälisesti julkaissut

alternative-malli

Kaipaatko uusia kasvoja mainoksiisi tai sosiaalisen median näkyvyyttä uudelle yleisölle? Palkkaa minut malliksi!

Voimme toteuttaa yhdessä esimerkiksi taiteellisia kuvia, katalogimateriaalia ja sosiaalisen median sisältöä. Alta löydät esimerkkikuvien lisäksi myös lisätietoja tarjoamistani palveluista.

La Donna white
0
Henkilön tavoittavuus
0
Facebook seuraajaa
0
Instagram seuraajaa
La Donna white
0
Henkilön tavoittavuus
0
Facebook seuraajaa
0
Instagram seuraajaa

"Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa"

Kun aloitin mallin urani vuonna 2014, halusin poseerata kuvissa entisaikojen pin-up-kuvien inspiroimana, viattoman viekottelevaan tyyliin. Pian sen tyylin rinnalle tuli toinen, vahvempi tyylisuunta, joka ammentaa inspiraatiotaan rockista ja dark glamourista. Mukaan sekottuivat luontevasti myös cosplay-hahmot, joita inspiroivat pelit, sarjakuvat ja elokuvat.

Valikoin tähän galleriaan muutamia kuvia, jotka paitsi kuvastavat omaa osaamistani, kertovat myös kuvien käyttötarkoitusten laajaa skaalaa. Klikkaamalla kuvaa pääset lukemaan tarkemmin miksi juuri tämä kuva on mukana galleriassa.

Kuten kuvateksteistä huomaa, panostan kuviini paljon. Teen yleensä itse kampaukset ja meikit, sekä tarvittaessa valmistan kuvia varten asuja, asusteita ja rekvisiittaa, joilla luodaan juuri oikea tunnelma kuvan ideaa tukemaan.

Kuvia on kertynyt vuosien varrella paljon ja hyvin erilaisilla teemoilla. Jos haluat nähdä lisää, kannattaa kurkata Instagram-profiilini alla olevan linkin kautta.

Haluaisitko minut malliksi?

Olen kansainvälisesti julkaissut alternative-malli ja se tarkoittaa taidekuvien ohella myös perinteistä mallintyötä. Olen poserannut katalogikuvissa ja yritysten mainoksissa, ollut mukana kansainvälisessä tuotelanseerauksessa ja esitellyt tuotteita näytöslavoilla.

Voit palkata minut malliksi esimerkiksi valokuvauskurssille, yrityksesi mainoskuvauksiin, tuotekuviin tai muotinäytöksiin. Voimme myös suunnitella yhdessä myytäviä tuotteita tai verkkosisältöä. Teen myös TFCD-kuvauksia.

Jätä minulle yhteydenottopyyntö tai laita viestiä somen kautta.

Oheinen kuva on tuotelanseerauksen muotinäytöksestä vuodelta 2015. Asu: Von Follies by Dita Von Teese. Lanseerauksen järjesti Pin-up Garage. Myös muah ja stailaus tuli Pin-up garagelta. Kuvaaja Tuomas Lairila

Kiinnostaako sinua

sponsoroitu sisältö?

Haluaisitko esitellä tuotteesi tai palvelusi suositusten kera potentiaalisille asiakkaille?
Anna minun testata ja mainostaa sitä.

Sosiaalisen median julkaisuni tavoittavat yli 33 000 ihmistä, joilla on yhteisiä mielenkiinnonkohteita kanssani. Kerron heille mielelläni tuotteista ja palveluista, joita olen päässyt testaamaan ja joita haluaisin itsekin käyttää.

Tämä palvelu on täysin muokattavissa sen mukaan minkälaista tuotetta tai palvelua haluat minun mainostavan ja kuinka monta julkaisua haluat eri julkaisualustoille.

Jos tahdot tietää lisää yleisöstäni, näit tarkat demografiat ja esimerkkejä tekemästäni sisällöstä Influence-profiilissani:

Kuva joulukalenteristani vuodelta 2017. Kuvan yhteistyössä Boutique Freda (kengät), AntiShop (sukat) sekä Teeleidi (kuvauspaikka). Kuvaaja S. Hartikainen photos

Good to know!

Tässä on muutama asia, jotka saatat haluta tietää ennen kuin buukaat minut malliksi.

Pituus ~ 160cm

Vaatekoko: S/M, 38

Kengän numero: 36 – 37

Nykyinen hiusten väri:

Liukuvärjätty violetti – punertava – oranssi
Väri vaihtelee hiukan värjäyskertojen välissä

Hiusten pituus:

Pitkät, noin puoleen selkään yltävät

Muuta:

Osaan tehdä itse erilaisia kampauksia ja meikkeijä aina klassisista tyyleistä fantasiaan. Istun kuitenkin mielelläni myös meikkaajan tai kampaajan penkkiin.

Lävistykset

Minulla on perinteiset korvakorulävistykset, muttei muita lävistyksiä.

Tatuoinnit

3 kpl, joista jokainen on mahdollista peittää vaatteilla

Osaan itse  valmistaa asuja, asusteita ja rekvisiittaa, jos sellaisille on tarvetta.

En tee nudea. Hyvällä maulla toteutetuista seminude ja alusvaate/uimapuku kuvista voimme keskustella.

Haluan tehdä yhteystyötä!

Etsin aina kiinnostavia kuvaajia ja yrityksiä yhteistyöhön. Jätä minulle yhteydenottopyyntö tai laita viestiä somen kautta, niin katsotaan mitä me voimme luoda yhdessä.

Kuva: Ville Kotimäki